• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Літнє оздоровлення дітей середньої групи

Літнє оздоровлення дітей середньої групи

2013-07-04

В липні місяці в середньому було оздоровлено 24 дитини, з них 1 дитина яка має статус дитини потерпілої в наслідок ЧАЕС, 1 дитина з багатодітної родини, 2 дитини позбавлені батьківської опіки.

/Files/images/SN857640_новый размер.JPG

Протягом місяця в закладі були створені необхідні умови для зміцнення і збереження здоров’я дітей, закріплення отриманих дітьми знань у різноманітних видах діяльності, а ще для цікавого і корисного дозвілля, пізнавальних подорожей у світ природи . Фізкультурно-оздоровча робота була спрямована на оздоровлення дітей шляхом введення гнучкого динамічного режиму , оптимізації рухового режиму, використання різноманітних засобів та форм загартування. Серед основних критеріїв оздоровлення дітей - повноцінне харчування. Ранок в діток розпочинався із ранкової зарядки на свіжому повітрі, потім, після смачного і поживного сніданку, діти знову проводили час на свіжому повітрі. Вихователі використовували всі можливості природного середовища . Літні міні-заняття влаштовувалися прямісінько на території майданчику, або під час екскурсій, щоденно проводились заняття фізичними вправами на свіжому повітрі. Весело і цікаво були проведені дні здоров’я . Малята мали можливість впродовж дня ознайомитися з цікавою інформацією про збереження та зміцнення свого здоров’я від вихователів, взяти участь у різних видах діяльності: малюванні, ліпленні, іграх: 04.07. гра-естафета «Чия повітряна кулька вище злетить»; 16.07. ігри- розваги з водою «Човнику пливи» 18.07. сюжетно-рольова гра «Дитячий садок»;23.07. будівельно-конструктивна гра «Палац для принцеси» ; 29.07. д/гра «Що? Як? Чому?» В закладі були створені належні умови для активізації і підвищення рухової активності дітей у повсякденному житті : проводились різноманітні рухливі ігри, ігри з елементами спорту. Цікавим та змістовним було дозвілля дітей . В закладі проводились різноманітні свята та музичні розваги : 03.07. розвага «На Івана на Купала»; 10.07.розвага «Сонце світ оновляє - дітей оздоровляє»;17.07.розвага «Казочка в садок до нас завітала»;24.07.спортивна розвага «Не лінуйся час не гай, на зарядку ти ставай». Діти знайомилися з навколишнім під час різних екскурсій та пішохідних переходів: 05.07. піший перехід «До мурашки в гості»; 12.07. до магазину побутової техніки «Фокстрот» ;19.07. «До господарського двору» ;26.07. піший перехід до аптеки.

. Реалізація всіх цих заходів з літнього оздоровлення дітей стала можливою завдяки створеному повноцінному розвивальному середовищу, а це оформлення групових приміщень, ігрових майданчиків, території ДНЗ. Адміністрацією ДНЗ забезпечувався постійний належний контроль за організацією оздоровчої та виховної роботи, за дотриманням правил охорони життя і здоров’я дітей.

/Files/images/SN857631_новый размер.JPG

/Files/images/SN857650_новый размер.JPG

/Files/images/SN857633_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi