• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 25січня 2013 року в дошкільному закладі відбувся відкритий показ гурткової роботи у середній групі завідувача цього закладу Янцер Оксани Володимирівни за темою «В гості до Павучка» – з логіко-математичного розвитку.

25січня 2013 року в дошкільному закладі відбувся відкритий показ гурткової роботи у середній групі завідувача цього закладу Янцер Оксани Володимирівни за темою «В гості до Павучка» – з логіко-математичного розвитку.

2013-01-25

25січня 2013 року в дошкільному закладі відбувся відкритий показ гурткової роботи у середній групі завідувача цьогозакладу Янцер Оксани Володимирівни за темою «В гості до Павучка» – з логіко-математичного розвитку.

/Files/images/P1000851.JPG

Індивідуальний підхід в проведенні заняття з розвитку елементарних логіко-математичних уявлень дав змогу вихователю не тільки допомогти дітям в засвоєнні програмного матеріалу, але і розвинути їх інтерес, забезпечити активну участь всіх дітей в загальній роботі, що веде за собою розвиток їх розумових здібностей, уваги, попереджує інтелектуальну пасивність.

Під час обговорення колективного перегляду, Оксана Володимирівна наголосила, що розвиток логічного мислення включає використання дидактичних ігор, кмітливості, головоломок, вирішення різних логічних ігор і лабіринтів і викликає у дітей великий інтерес. У цій діяльності у дітей формуються важливі якості особи: самостійність, винахідливість, кмітливість, виробляється посидючість, розвиваються конструктивні уміння. Діти вчаться планувати свої дії, обдумувати їх, здогадуватися в пошуку результату, проявляючи при цьому творчість.

Заняття проведено на високому методичному рівні.

/Files/images/P1000844.JPG

/Files/images/P1000833.JPG

/Files/images/P1000843.JPG

/Files/images/P1000839.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi