• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Методичне об'єднання вихователів старших груп з теми: "Формування життєвих компетенцій дітей дошкільного віку засобами мультиплікації"

Методичне об'єднання вихователів старших груп з теми: "Формування життєвих компетенцій дітей дошкільного віку засобами мультиплікації"

2014-11-25

/Files/images/IMG_8448.jpg

/Files/images/IMG_8457.jpg/Files/images/IMG_8455.jpg/Files/images/IMG_8449.jpg/Files/images/IMG_8499.jpg/Files/images/IMG_8482.jpg/Files/images/IMG_8479.jpg/Files/images/IMG_8475.jpg/Files/images/IMG_8472.jpg/Files/images/IMG_8467.jpg/Files/images/IMG_8466.jpg/Files/images/IMG_8448.jpg/Files/images/IMG_8447.jpg

Сучасна система освіти переживає процес оновлення. Існує тенденція до пошуку нових підходів щодо виховання та навчання дітей, реалізації інноваційних напрямків у діяльності закладів освіти.

Питання оновлення змісту освіти, приведення його у відповідність до сучасних вимог турбують і колектив нашого дошкільного закладу. Педагоги активно працюють над вивченням новітніх педагогічних технологій та впровадженням їх в освітній простір.

25 листопада 2014 року на базі нашого закладу було проведено методичне засідання вихователів старших груп з теми: «Формування життєвих компетенцій дитини дошкільного віку засобами мультиплікації».

В ході методичного об’єднання було проведено такі заходи:

- «Мультвікторина»;

- відкритий показ інтегрованого заняття з використання мультиплікації для дітей старшого дошкільного віку «В житті усім потрібна дружба»;

- доповідь «Формування життєвих компетенцій дитини дошкільного віку засобами мультиплікації».

Всім відома істина: «Діти – квіти життя». Але разом з тим, дитина – не теплична рослина, що вимагає штучної ізоляції. Тому необхідним є зважений, цілеспрямований, продуманий підхід у використанні мультиплікації. Виховуючи самостійність та обізнаність, мультиплікаційні картини розвивають свідоме ставлення дітей до сприйняття будь-якої інформації і, в свою чергу, навчають відсікати негативне та бачити позитивне, що є значимим в умовах сьогодення.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi